První závod SEC již tuto sobotu v Czestochowě

Závod, ve kterém se představí i dva čeští jezdci Václav Milík a Jan Kvěch, se uskuteční již tuto sobotu v polské Czestochowě. Kromě samotného závodu čeká na fanoušky i zajímavé městečko s názvem Fan Town, o které se postarají společnosti TAURON a LOTTO.

Od titulárního sponzora seriálu budou ve fan town atrakce jako např. simulátor nebo 3D puzzle, pro menší návštěvníky pak například fyzické hry ve speciálně vyhrazeném prostoru. Nebude chybět ani podium, kde se budou konat soutěže pod vedením Jaceka Dreczky. A že bude o co hrát!

Dalším lákadlem je i jubilejní výstava ke 100. výročí plochodrážního sportu a zároveň 10. výročí SEC. Fanoušci budou cestovat zpět v čase a budou žasnout nad legendárními motocykly, které definovaly tuto disciplínu v průběhu let. Řeč je o motocyklech Rudge, JAP a FIS.

Na 14:30 je naplánována autogramiáda, při které se budou moci fanoušci společně s jedzci i vyfotit. Hodinu před slavnostním zahájením závodu, tedy v 15:45, je naplánováno focení s SEC Girls.
Vstupenky na sobotní závod jsou stále v prodeji na eventim.pl, speedwayeuro.com a v pokladnách Włókniarz Częstochowa. První jízda startuje v 17:00.

1. Grzegorz Zengota 
2. Václav Milík
3. Maksym Drabik 
4. Adam Ellis 
5. Kacper Woryna 
6. Leon Madsen
7. Dimitri Berge 
8. Jan Kvěch
9. Antonio Lindbäck
10. Dominik Kubera 
11. Janusz Kołodziej 
12. Andžejs Lebeděvs
13. Mikkel Michelsen 
14. Patryk Dudek
15. Kai Huckenbeck
16. Andreas Lyager
17. Kacper Halkiewicz
18. Franciszek Karczewski 

Foto: speedwayeuro.com

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*