Petr Chlupáč v Plzni bez ztráty bodů

O víkendu se v Plzni uskutečnil další závod MČR juniorů do 21 let. Zatímco v dubnu ve Slaném neztratil žádný bod Daniel Klíma, v Plzni se vše otočilo a bez “ztráty kytičky” skončil Petr Chlupáč. A protože Daniel Klíma skončil na třetím místě, stejně jako Petr Chlupáč ve Slaném, tak se jejich bodové zisky z obou závodů vyrovnaly a oba se tak drží na prvním místě. Před sebou mají ještě dvě další kola!

Na Borech také nebyla nouze o pády. Vojta Šachl pocítil při deváté jízdy jak tvrdý náraz může být do nafukovacích bariér. Ani pražský jezdec Jarda Vaníček nezůstal v čisté kombinéze. Jeho poslal k zemi zadřený motor. A padal taky Bruno Belan, který upadl v jízdě třinácté. F ve výsledkách se ukázalo dvakrát i Radku Bambuchovi. Za nepodařený start byl vyloučen hned v první jízdě David Hofman.

Dařilo se Matouši Kameníkovi, který ztratil na vítěze pouhý jeden bod a dokázal udolat v šestnácté jízdě i zkušenějšího Klímu. Nyní se drží na třetím místě v celkovém pořadí, se ztrátou pouhých 4 bodů na vedoucí Pražany. Konečné slovo však neřekli určitě ani Jaroslav Vaníček a Jan Jeníček.

Další závod nás čeká 5. srpna v Divišově. Šampionát vyvrcholí 7. září v Praze na Markétě.

Výsledky:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: SpeedwayTeam Chlup 44 – Pavel Šroubek
Výsledky: Autoklub ČR

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*