Pražská Grand Prix zná odpověď na poslední otázku

Ználo se to jako nekonečné čekání, ale je to tu! Promotér spolu s pořadatelem pražské Grand Prix zveřejnili jméno divoké karty pro letošní rok. Tím nebude nikdo jiný než Václav Milík. Pořadatelé si s návrhem dávali na čas, zatímco divoké karty polské Varšavy a německého Teterowa již znají světlo světa, Pražané nechtěli nic podcenit a kartu vybírali opravdu svědomitě. Posledním “rozstřelem” měla být pražská Extraliga, po které jméno nakonec opravdu padlo.

Václav Milík je v letošní sezoně velmi stabilním jezdcem. K dobru se mu samozřejmě nepřipsala kvalifikace v Debrecenu, kde upadl a dále v závodě nepokračoval, ale jedno zaškobrtnutí nad dobře rozjetou sezonou ještě mraky nedělá. Pardubický jezdec je vyrovnaný nejen fyzicky, ale také psychicky a jak je známo, při takto velkých závodech, jakým Grand Prix bezpochyby je, hraje psychika velkou roli.

Václav Milík má tak šanci zopakovat či zlepšit výsledek z roku 2017. V tom roce se stal nejlépe umístěním českým jezdcem v rámci českého závodu FIM Speedway Grand Prix a vzít si tento historický počin může v letošním roce jen on sám. A my bychom mu to moc přáli!

Foto: Petr Makušev

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*