Roman Mády si už jednou s osudem poradil, tentokrát ho nepřepral

Když se 1. května objevila zpráva o nehodě osobního vozu Ford Galaxy s kamionem ve směru od Nýřan na Blatnici, tak ještě široká plochodrážní veřejnost netušila, kdo za volantem osobního vozu seděl. Zprávy označovaly řidiče jako dvacetiletého mladíka. Kamion značky Mercedes se dostal na krajnici a následně do protisměru, kde došlo ke střetu s osobním automobilem. Mladý řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidičem osobního vozidla byl bývalý plochodrážní jezdec..Roman Mády!

Právě Roman měl již jednou s osudem řádný boj.  Dne 30. července se účastnil tréninku na “půllitru” ve Slaném. Po nezaviněné kolizi utrpěl vážný úraz hlavy, když ho praštil osamocený motocykl a prošel si mnohahodinovými operacemi v pražském Motole. Doktoři dělali vše proto, aby se Roman uzdravil, a to se také povedlo! Přestože si tentokrát s osudem poradil, závodit již nezačal.

Nikdo v té době však netušil, co se stane o pár let později. Dne 1. května 2020 ve 12:35 vyhasl jeho život v okamžiku, když se proti němu řítil kamion a Roman se svým vozem neměl kam vyhnout. 

Čest jeho památce!

Zdroj: PK Plzeň
Foto: Facebook

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*