Zveřejnění prvních jmen pro rok 2024 v polských ligách

Sezona ještě pořádně neskončila, ale už nyní jsou informace o sezoně následující. A to konkrétně v polských ligách. Již před časem vyšla ven informace, že Václav Milík zůstává i pro sezonu 2024 v týmu Vlků z Krosna (Cellfast Wilki Krosno), který se k tomu na facebookových stránkách vyjádřil: “Mám radost, že přišla tahle možnost, protože v Krosně se mi moc líbí a za ty roky tady jsem si vybudoval obrovský vztah k lidem, kteří se pohybují kolem místní ploché dráhy”.. Nyní přichází informace z FOGO Unia Leszno, že býky nadále zůstanou Bartosz Smektala a Grzegorz Zengota. Leszno má pro další sezonu prozatím tuto soupisku: Janusz Kołodziej, Grzegorz Zengota, Bartosz Smektała, Keynan Rew (U24) a Nazar Parnitskyi (U24).

Jak jsou, ale plochodrážní fanoušci zvyklí, konečné soupisky se finalizují až mnohem později. Přesto tyto novinky, které kluby postupně pouští “do étery”, alespoň trochu přiblíží fanouškům vizi jednotlivých týmů do následující sezony.

V polské nejvyšší soutěži – PGE Ekstraliga právě probíhají čtvrtfinálové závody. V neděli se závody odjely v Leszně, Gorzowě a Toruni. Na domácí dráze porazila Wroclaw býky z Leszna, Czestochowa Gorzow, kde jezdí i Martin Vaculík a který se nyní potýká s oslabením (zranění Anderse Thomsena) a stejně tak prohrála na domácí dráze i Torun, která nestačila na Lublin. Odvety se budou konat tuto neděli od 19:15.

Foto Václav Milík: Facebooková stránka Václava Milíka
Úvodní foto: unia.leszno.pl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*