Speedway Grand Prix již dnes na pražské Markétě

Po závodech v polské Varšavě a slovinském Kršku následuje zastávka v Praze, kde pokračuje seriál FIM Speedway Grand Prix. Bohužel bude v Praze chybět Greg Hancock (rodinné problémy s manželkou Jennie – nemoc) a Tai Woffinden (zranění v polské lize). Tyto dva světové jezdce zastoupí Robert Lambert a Max Fricke. Na divokou kartu startuje Václav Milík a pozice náhradníků patří Zdeňku Holubovi a Ondřeji Smetanovi. 

Včerejší kvalifikační měřený trénink vyhrál s časem 15,194 Antonio Lindbäck, který si vybral páté startovní číslo. Nezadařilo se Václavu Milíkovi, který skončil v kvalifikaci poslední, a tak už neměl z čeho vybírat a musel se smířit se čtvrtým startovním číslem. Včerejšího tréninku se účastnili všichni jezdci, což bylo zatím v letošním roce poprvé, neboť se včera nekonala polská liga a tedy všichni závodníci byli pro trénink uvolněni. 

Dnešní závod odstartuje v 18:45 a pořadatelé apelují, abyste příchod nenechávali na poslední chvíli. Jak dopadne Václav Milík? To zjistíme již dnes večer.

Startovní listina:
1 Niels Kristian Iversen
2 Bartosz Zmarzlik
3 Matej Žagar
4 Václav Milík
5 Antonio Lindbäck
6 Artem Laguta
7 Fredrik Lindgren
8 Janusz Kolodziej
9 Robert Lambert
10 Maciej Janowski
11 Max Fricke
12 Jason Doyle
13 Leon Madsen
14 Patryk Dudek
15 Emil Sayfutdinov
16 Martin Vaculík

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*