Vestu s číslem 16 získal na pražský závod Grand Prix Václav Milík

Dlouho se spekulovalo, kdo získá divokou kartu pro pražský závod Speedway Grand Prix. Od závodu nás dělí už jen měsíc, a tak byly dnes posty divoké karty a náhradníků zveřejněny na tiskové konferenci Auto klubu Markéta. Není příliš velkým překvapením, že prvním náhradníkem bude Josef Franc, který si “sedmnáctku” vyjel vítězstvím v prvním závodě sezóny Prague Open. Číslo osmnáct bude mít na své vestě Eduard Krčmář. 

Divoká karta připadla pardubickému Václavu Milíkovi, který loňský ročník pražského kola skončil na třetím místě. Milík bude s číslem šestnáct startovat letos popáté v řadě, poprvé tomu bylo v roce 2014. Zda se Václavovi podaří zopakovat loňský výkon nebo se umístit ještě lépe, to se fanoušci dozví již 26. května 2018. Přijďte fandit nejen světové plochodrážní elitě, která na pražský stadion přijede, ale hlavně nejlepšímu českému jezdci současnosti. 

Vstupenky mizí velkou rychlostí, prodáno je kolem 70% vstupenek. Stále jsou však k dispozici v síti Ticketportal a na stadionu Markéta (i při závodě MČR jednotlivců 1.5.).

Foto: Michal Kohout

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*