Václav Milík pojede SGP v Toruni

Je to potvrzeno! Pardubický jezdec a vítěz 69. zlaté přilby – Václav Milík pojede sobotní Speedway Grand Prix v Toruni. Bude to tak jeho třetí SGP v letošní sezóně. Závod startuje 7.10. tradičně v 19:00 a SpeedwayNews bude u toho!

Poprvé v letošním roce nastoupil Václav Milík do seriálu Speedway Grand Prix v Praze jako divoká karta. Umístil se na senzačním třetím místem (ČTĚTE ZDE). V Gorzowě nahradil zraněného Nielse Kristiana Iversena. Přestože nastoupil již do rozjetého seriálu, skončil se sedmi body na desátém místě. Svou jízdu tak ukončil těsně před branami semifinále (ČLÁNEK ZDE).

V sobotu bude mít další možnost jak na sebe upozornit. Jelikož zranění bohužel potkává čím dál více stálých jezdců GP, povolaní jsou náhradníci. Nicki Pedersen startovat opět nebude, a tak Peter Kildemand nastoupí místo něho. Ani Greg Hancock se do seriálu zatím nevrátí, toho nahradí tradičně Martin Smolinski. Max Fricke pojede za Nielse Kristiana Iversena, Václav Milík bude na pozici za Fredrika Lindgrena. 

Držme Václavu Milíkovi palce, ať už přímo na stadionu či alespoň při online přenosech. Stále má šanci na divokou kartu pro příští rok a pokud zajede dobrý výsledek, naděje se dále budou zvyšovat. 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*