Speedway Friendship Cup v neděli v Pardubicích

Na pardubickém plochodrážním stadionu se v neděli uskuteční zajímavé měření sil. Pardubický klub patřil v prosinci minulého roku k zakladatelům nové dlouhodobé soutěže nazvané Pohár přítelství – Spedway Frienship Cup, jenž má částečně nahradit “Jadranskou ligu”, která byla zrušena z důvodu malé jezdecké základny v Chorvatsku a Slovinsku. Pohár je určen především pro juniory a seniory s malým počtem nasazení v závodech a má pět zastávek a celkem deset závodů.
 
U každého účastníka soutěže se uskuteční vždy dva závody během víkendu, většinou v sobotu individuální závod a v neděli závod týmový.  Pardubická zastávka je na pořadu v neděli 30. července  2017, kdy se pojedou oba závody, ten individuální od 11:00 hodin a týmový od 18:00 hodin.
 
Soutěž spoluzaložili a jejími účastníky jsou kromě pardubického klubu, polské Swietochlowice, slovenská Žarnovica, maďarský Debrecen a ukrajinské Rovno.
 
Důležitou informací pro diváky je ta skutečnost, že jedna vstupenka platí na oba závody a jako obvykle děti do 15 let mají na oba závody vstup zdarma.
 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*