Challenge do seriálu SEC bude v Pardubicích s diváky

Fanoušci ploché dráhy se konečně dočkali. Po dlouhé pauze způsobené čínským virem se budou moci vrátit do ochozů pardubického stadionu již tuto sobotu, tj. 22. května 2021, kdy se od 16:00 hod. bude konat Speedway Euro Championship – Challenge 2021.

Podle předsedy komise ploché dráhy AČR pana Petra Moravce půjde do prodeje 600 vstupenek, jejichž cena je jednotná, a to 250,- Kč. Vstupenky se začnou prodávat ve čtvrtek na stadionu v Pardubicích. Organizátor musí zajistit pro diváky místa k sezení a ti se pak při vstupu na stadion budou muset prokázat negativním výsledkem RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2, který není starší než 48 hodin, nebo negativním výsledkem POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2, taktéž ne starším 48 hodin. Dále je možné doložit certifikát MZ o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19, kdy od aplikace druhé dávky očkovací látky uplynulo nejméně 14 dní nebo doloží lékařskou zprávu o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID–19, uplynutí doby izolace podle platného mimořádného opatření MZ, a že od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS–CoV–2 nebo RT–PCR testu na přítomnost viru SARS–CoV–2 neuplynulo více než 90 dní.

Diváci budou v hledišti rozsazeni tak, aby mezi jednotlivými osobami, pokud nejsou členy jedné domácnosti, byl rozestup minimálně jednoho sedadla a mezi řadami bude vždy jedna vynechána, budou tedy obsazeny pouze sudé řady. Organizátorem bude zajištěn i časově oddělený příchod a odchod osob samostatným vstupem tak, aby nedocházelo ke shromažďování osob před areálem a během konání sportovní akce ani v jeho prostorech. V hledišti stadionu nebude možné konzumovat jídlo ani nápoje.

Předprodej je tedy zahájen na stadionu v Pardubicích ve čtvrtek a v pátek od 8:00 do 15:30 hod., v sobotu od 10:00 hod. Každý z diváků bude registrován číslem vstupenky a zapsán na seznam s telefonním kontaktem. Seznam bude u pořadatele uložen 30 dní. Vstup na stadion bude umožněn v sobotu od 14:30 hod.

Tak neváhejte a zakupte si vstupenky co nejdříve, aby se na vás dostalo a mohli jste podpořit skvělého Josefa France v boji s velmi silnými soupeři. Prvním náhradníkem je Eduard Krčmář a druhým Hynek Štichauer. Pokud by někdo ze zahraničních účastníků nemohl na závod z jakéhokoli důvodu dorazit, je šance, že uvidíte na dráze i některého z náhradníků.

Startovní listina:
1. Timo Lahti – Finsko
2. Nicolas Covatti – Itálie
3. Vadim Tarasenko – Rusko
4. Andzejs Lebedevs – Lotyšsko
5. Oleksandr Loktaev – Ukrajina
6. Patrick Hansen – Dánsko
7. Sergei Logachev – Rusko
8. Jakub Jamrog – Polsko
9. Kai Huckenbeck – Německo
10. David Bellego – Francie
11. Erik Riss – Německo
12. Jasob Thorssell – Švédsko
13. Josef Franc – Česká republika
14. Dan Bewley – Velká Británie
15. Pontus Aspgren – Švédsko
16. Patryk Dudek – Polsko
17. Eduard Krčmář – Česká republika
18. Hynek Štichauer – Česká republika

Úvodní foto: Lenka Rejdová

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*