Václav Milík landshutským “ďáblem”

Sezóna letošní Bundesligy v Německu ještě nezačala a AC Landshut již musí řešit problémy s jezdci. Jaimon Lidsey bude chybět, neboť má kromě této ligy ještě jiný závazek a 1. května se tak nebude moc soutěže v Německu, konkrétně v Brokstedtu, zúčastnit. Mark Riss je stále mimo plochodrážní dění kvůli zranění v Pockingu. Manažer týmu Klaus Zweschin informoval, že původní plán byl povolat pouze jednoho zahraničního závodníka. Vlivem těchto komplikací však plán musel změnit.

A volba padla na našeho závodníka Václava Milíka, který tak má další možnost závodit (do nedělního závodu PGE Ekstraligy, kdy Wroclaw bude proti Toruni, není nasazen). Druhým povolaným je Max Fricke, s kterým se Milík velmi dobře zná. 

“Na Václava se těšíme, protože své dovednosti prokázal při lize i na mezinárodních závodech”, nechal se slyšet Zweschin. Také uznává těžkého soupeře, jakým Brokstedt určitě je. Přesto svému týmu naprosto důvěřuje. Tyto dva jezdce doplní Martin Smolinski, Valentin Grobauer, Stephan Katt, Sandre Wassermann a Jonas Wilke.

Foto: Rostislav Smolej
Zdroj: speedway-landshut.de

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*