Semifinále Mistrovství Evropy dvojic v Žarnovici

Tuto neděli  se od 15:00 hodin na stadionu ve slovenské Žarnovici představí špičkoví jezdci ploché dráhy. Že je dráha ve výborném stavu,  vyzkoušeli na tréninku Patrik Búri, Ján Mihálik, Jakub Valkovič a David Pacalaj, takže nic nebrání tomu, aby se v neděli na dráhu postavili ti nejlepší jezdci, kteří budou chtít získat vítězství pro sebe. A kteří to jsou?

Polsko bude reprezentovat Gregorz Zengota, Tobiasz Musielak a Mateusz Szcepaniak, Lotyšsko Andrzej Lebedevs a Kjastas Puodžuks, Rusko Vadim Tarasenko (bratranec skvělých závodníků Lagutů), Andrej Kudriašov a Viktor Kulakov. Ukrajina nasadila Alexandera Loktajeva, Stanislava Mielničuka a Andrije Kobrina, Slovinsko Nicka Škorju a Denise Štojsu, Bulharsko Milena Maleva a Christo Christova (své jediné dva aktivní jezdce) a Slovensko budou reprezentovat Patrik Búri, Ján Mihálik a Jakub Valkovič.

Martin Vaculík se závodu nezúčastní z důvodu startu v Grand Prix v Cardiffu. Startovní listina je tedy celkem vyrovnaná, a tak je těžké hledat favorita závodu. Velká jména mají v sestavě Poláci, Lotyši, Ukrajinci i Rusové, své soupeře ale mohou potrápit i ostatní dvojice.  Komu tedy budou patřit nakonec tři postupová místa?

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*