Jan Kvěch jezdcem Falubazu

Že bude mít Jan Kvěch rok 2024 po závodní stránce velmi náročný dokazuje i fakt, že pro příští rok bude hájit barvy týmu Falubaz Zielona Góra, který se opět dostal do polské nejvyšší soutěže. Spolu s FIM Speedway Grand Prix tak bude mít velmi nabitý kalendář. Jan Kvěch si navíc veří a pro Falubaz se nechal slyšet, že pokud každý z jezdců v týmu přidá body, mohou být velmi silnými soupeři. 

Honza se tak vrací ke kořenům. Právě Falubaz byl jeho prvním týmem v Polsku, kde začínal a dle jeho slov je na něj velmi napojen. Český jezdec nepodceňuje ani zimní přípravu na následující sezonu, i když ho ještě stále brzdí zranění. Momentálně zahajuje rehabilitace a až mu to zdravotní stav dovolí, vrhne se do zimní přípravy. Jak to vypadá s účastí v jiných zahraničních ligách ještě Kvěch neví, chtěl si počkat na kalednář SGP (který byl zveřejněn dnes) a podle toho pak vše naplánovat. 

Falubaz odkrýval postupně své jezdce pro sezonu 2024 a zdá se, že se mohou Kvěchovi slova vyplnit. Startovní listina, tak jak je zveřejňována, slibuje velké souboje. Logo “myšáka” bude na své kombinéze mít v další sezoně i Jaroslaw Hampel nebo Piotr a Przemek Pawlicki. Dalším jezdcem, který posílí zielenohorský tým bude i Rasmus Jensen. 

Zdroj: zuzel.falubaz.com
Foto: Jan Kvěch (Dariusz Biczyński – DB Team)

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*