Przemek Pawlicki se těší na letošní sezónu

26letý polský jezdec Przemysław Pawlicki se těší na sezónu 2018. Již několik let se Przemek snažil dostat do nejprestižnějšího plochodrážního seriálu SGP, ale celé roky se nedařilo. To se prolomilo loni v srpnu, kdy Polák zvítězil v Challenge v ruském Togliatti a zajistil si tak své stálé místo pro letošní ročník.

Sám Pawlicki se nechal slyšet, že vždycky snil o tom, že se stane mistrem světa. Letošní rok bude mít možnost o titul zabojovat. Zároveň také dodal, že o tom nijak zvlášť nepřemýšlí, soutěží je mnoho a polský jezdec se chce věnovat všem naplno, ať už se jedná právě o Grand Prix nebo o ME (Pawlicki není v přímých postupujících) či ligu v Polsku (GKM Grudziadz) a Švédsku (Masarna Avesta).

Przemysław má již motocykly pro sezónu připravené, teď se soustředí na sponzory. “Jsem zaneprázdněný mnohem víc než předtím, ale líbí se mi to. Sedět doma a přemýšlet, co musím udělat není můj styl”, říká Pawlicki.

Bratr Piotra Pawlickiho nechce podepsat příliš mnoho smluv na začátku sezóny. Další možnosti bude hledat jen tehdy, pokud bude mít pocit, že má málo závodů. Prozatím je se svým programem na sezónu 2018 spokojen. 

Zdroj: Sportowefakty.pl
Foto: redbull.com

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*