Václav Milík přijal pozvání do týmu Hancock Haj Grand Prix

Čtyřnásobný mistr světa Greg Hancock přizval českou plochodrážní hvězdu Václava Milíka do týmu Hancock Haj Grand Prix. Václav spojí své síly s Hancockem v nově vytvořené stáji, která nabízí podporu jezdcům na ploché dráze. Pardubická ikona se stala největší hvězdou v České republice a byla jmenována druhou rezervou pro letošní FIM Speedway Grand Prix. Milíkovi bojovnosti si všiml Greg Hancock a  hlavní mechanik Rafal Haj.

Greg řekl, že kvůli svému zranění měl čas na to, aby se dostal blíže k některým z chlapců a Václav byl jedním z těch, kteří na něj udělali veliký dojem. Každý rok se velmi zlepšuje, pracuje velmi tvrdě a chce se učit a zlepšit a v loňském roce ukázal, co všechno může dokázat a pokud bude povolán do soutěže, my budeme s ním a on bude součástí našeho týmu. Skutečně zapadá do toho, co se snažíme dělat, je to někdo, kdo má obrovskou budoucnost a my mu chceme pomoci.

Václav Milík věří, že Hancock Haj Grand Prix mu pomůže pokračovat v jeho rychlém pokroku. Uvedl, že je opravdu rád, že se může připojit k tomuto týmu. Mechanik Rafal  Haj mu již pomohl v minulé sezóně.

“Stále se mám hodně co učit, takže to bude dobrá zkušenost, závodit po boku Grega a dozvědět se více od něj a jeho týmu. Rafala dobře znám, minulou sezónu mi trochu pomohl a je skvělé, že spolu znovu úzce spolupracujeme. Greg a jeho tým mají spoustu znalostí a zkušeností, takže se chci naučit co nejvíc. Minulá sezóna byla pro mě dobrá a byl jsem rád, že jsem se mohl být účastníkem seriálu GP. Doufám, že v této sezóně dostanu šanci a chci být připraven.”

Václav Milík se v loňském roce těšil nejlepšímu období své kariéry.  Vybojoval si místo na pódiu jako divoká karta v pražské GP (3. místo) a získal také prestižní Zlatou přilbu. Měl skvělou sezónu i v polském klubu Sparta Wroclaw.

Zdroj: speedwaygp.com

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*