Andrey Kudriashov v současnosti svádí ten největší souboj

V životě přijde čas, kdy všichni potřebujeme pomoc. Nyní se to týká Andreye Kudriashova. Ruský plochodrážní jezdec se již rok potýká s velkou ránou. Do jeho života vstoupila rakovina, konkrétně dlaždicobuněčný karcinom. Kvůli válce, která probíhá mezi Ruskem a Ukrajinou navíc za jezdcem nemůže přijet nikdo z jeho rodinných příslušníků. Andrey má čtyřměsíční dcerku.

Vzhledem k situaci, která na ruské sportovce v loňském roce padla si nemohl Andrey vydělávat na ploché dráze, ale dělal jen drobné práce a vydělával jen tolik, kolik aktuálně jako rodina potřebovali. Nyní se strachuje nejen o své zdraví, ale právě i o to, zda bude moct uživit rodinu. S karcinomem bojuje přes rok když začal s ránou pod kolenem chodit k lékaři a ty mu ránu ošetřovali zprvu jako chronickou. Po operaci a biopsii se však ukázalo, že jde o rakovinu. V listopadu roku 2021 mu byl odstraněn nádor a blískalo se na lepší časy. Avšak ne na dlouho…Ukázalo se, že léčba bude mnohem vážnější.

V loňském roce, v prosinci, lékaři po vyšetření CT ruskému jezdci sdělili, že má velké metastáže. Mluvilo se i o amputaci nohy…Andrey však o své zdraví bojuje a rozhodl se celýpřípad konzultovat v Národním onkologickém ústavu. Proč se o jeho nemoci mluví až nyní? Nadcházející týdny budou klíčové, protože nemoc postupuje poměrně rychle. Andrey donedávna cítil jen mírnou bolest pod kolenem a dnes už nemůže sám chodit a ke svému fungování potřebuje velmi silné léky proti bolesti.

Andrey však neztrácí naději a doufá, že se v únoru kvalifikuje na léčbu speciálním lékem zaměřeným na tento typ rakoviny, zvaným cemiplimab, který dává naději na záchranu nejen jeho života, ale i nohy.

Aneta Kuzniarová vytvořila pro Andreye sbírku pro všechny, které příběh Andreye zasáhl a chtěli by mu na cestě ke zdraví pomoct finanční částkou, a to i tou sebemenší.
Sbírka se ukončí za 80 dní a již nyní se vybrala krásná částka – 104 016 polských złotých. Nyní se vybralo tedy 41 % z celkové částky (250 000 PLN). Přispět mohou i čeští fanoušci.
Odkaz na sbírku je ZDE

Věříme, že Andrey svůj největší boj vyhraje!

Zdroj: zrzutka.pl
Foto: Łukasz Wilk

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*