Na varšavském národním stadionu plochodrážní motory nezaburácejí

Varšavská Grand Prix bývá každoročně velkým plochodrážním svátkem. Krásný stadion, desítky tisíc plochodrážních fanoušků a nejlepší závodníci světa. V letošním roce však bude PGE stadion narodowy bez zvuku plochodrážních motorů. SGP byla v náhradním termínu pro letošní rok odvolána bez další náhrady.

„Je nám velmi líto, že musíme akci zrušit a posoudit všechny možnosti, před tím, než jsme došli k tomuto těžkému rozhodnutí,” řekl prezident polské automobilové a motocyklové asociace Michał Sikora. Dodal, že s pokračujícími omezeními by nebylo možné zajistit bezpečnost pro fanoušky. Všechny vstupenky však zůstanou v platnosti nebo si zájemci mohou nechat vrátit peníze. 

K odvolání závodu se vyjádřil i viceprezident motocyklového sportu v IMG – Paul Bellamy:„Mrzí nás, že se do Vašavy v roce 2021 nevrátíme a víme, že akce bude letos jezdcům a fanouškům chybět. Plně podporujeme PZM v jejich rozhodnutí. Přetrvávající nejistota ohledně společenského distancování, kapacity místa konání a dalších omezení souvisejících s pandemií znamenala pro pořádání akce tohoto rozsahu a budování dočasné trati na víceúčelovém stadionu několik výzev.“

Pražské dva závody budou tak po všech změnách úvodními koly série FIM Speedway Grand Prix. Předprodej vstupenek by měl začít začátkem června.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*