Jarek Hampel se zranil v Ostrowě

Není to tak dávno, co jsme Vás na našich stránkách informovali o zranění Rune Holty, když mu selhala při tréninku spojka a Jacoba Thorsella, který si zlomil ruku během cyklotréninku ve Španělsku a už je tu další nepříjemná zpráva.

Na dráhách v Pile, Ostrowě i Tarnowě se odjely kvalifikační kola o finále závodu Złoty Kask. Velkou smůlu měl Jaroslaw Hampel, který startoval v Ostrowě. Tam došlo ke kolizi mezi Szymonem Wozniakem a Jaroslawem Hampelem.  Nešťastná událost se stala ve druhé sérii startů. Zatímco Szymonův pád se obešel bez zranění, Jarek takové štěstí neměl a musel být sanitkou odvezen do nemocnice, pro podezření na zraněnou ruku. Při vyšetření se ukázalo, že utrpěl zlomeninu lopatky, která ho vyřadí z dalších závodů. Ještě není jasné, jak dlouho potrvá léčba. Szymon Wozniak v tomto závodě zvítězil, druhý byl  Sebastian Niedźwiedź, třetí místo obsadil Adrian Miedziński.

Manažer klubu FOGO Unia Leszno se bude zatím, do doby dokud se Jarek nevrátí, snažit vyplnit „díru“ juniory Smektałou a Kuberou. Přesto tuto absenci, jednoho z nejlepších jezdců týmu, Leszno zřejmě pocítí. Jak to dopadne budeme moc sledovat již v neděli, kdy se FOGO Unia Leszno utká se BETARD Spartou Wrocław.

Foto: ytb Unia Leszno TV

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*