Andrey Kudriashov i přes špatné prognózy dále bojuje

26. března jsme Vás informovali o tom, že ruského jezdce Andreye Kudriashova čeká, v důsledku spinocelulárního kacinomu, amputace nohy. Ta nakonec dle webového portálu sportowefakty.pl nepřišla. Ač se to může zdát, že se jedná o dobrou zprávu, opak je pravdou.

Amputace nohy nebyla minulý týden provedena, protože další výsledky ukázaly, že se metastáze rozšířily do dalších orgánů. Andrey se nacházel v nemocnici ve Varšavě, kde mělo dojít k zmíněné amputaci. Překážkou této operace byl fakt, že rakovina napadla i horní část těla. V důsledku těchto faktů by amputace dolní končetiny nepomohla v boji s touto nemocí a navíc by mohla i urychlit její vývoj.

Nyní čeká Andreye chemoterapie. V úterý měl postoupit první dávku.

Aneta Kuźniar, která ruskému jezdci velmi pomáhá se pro sportowefakty.pl vyjádřila takto:
Ještě nedávno jsme doufali, že imunoterapie náš problém vyřeší, pak se, ač to zní divně, ukázala jako naše naděje amputace. Teď se bojíme odpovídat na otázky, jak se má Andrey, protože nevíme, co bude v následujících týdnech. Jak vidíme světlo na konci tunelu, ukazuje se, že je to protijedoucí vlak. Lékaři přiznali, že tak agresivní rakovinu kůže ještě neviděli.

Věříme, že se Andrey s tak agresivní nemocí popere a, že příště s Vámi budeme o jeho zdravotním stavu sdílet lepší zprávy.

Foto: poland.postsen.com

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*