Andrey Kudriashov si vyslechl velmi špatnou zprávu

Na konci ledna jsme Vás informovali o špatném zdravotním stavu ruského jezdce Andreye Kudriashova /číst můžete zde/
Ač se v tu dobu již mluvilo o možné amputaci nohy, Rus měl stále naději, že se rakovina začne dobře léčit a k amputaci nakonec nedojde. Ale v poslední dny patří k nejtěžším v jeho životě. V současné době nemá na záchranu své levé nohy naději. Noha je nejvíce postižena spinocelulárním karcinomem kůže a bez amputace není možné, aby byla rakovina vyléčena. Proto mu lékaři na pondělí naplánovali amputovat levou nohu. Pro mladého jezdce jsou tyto dny opravdu velmi těžké. V pouhých 31 letech se musí vypořádat s takovým zásahem…

Andrey není v nejlepší náladě. Nejen, že už dva měsíce každý den trpí, ale najednou se potvrdila diagnóza nutnosti amputace. Tento týden si přišel pro třetí injekci, ale když lékaři viděli nohu, okamžitě nařídili komplexní vyšetření. Teď záleží jen na záchraně jeho života. Nevíme, jestli lék nezabral, nebo byl podán příliš pozdě, říká Aneta Kuźniar, která se už 10 let starala o jeho kariéru a dnes mu pomáhá s nemocí bojovat.

Andrey stihl užít dvě dávky odborného léku a v květnu se měl dostavit na kontrolu, po níž měli lékaři posoudit jeho zdravotní stav. Lék bohužel nepřinesl ani dočasnou úlevu a zdraví plochodrážního jezdce se každým týdnem zhoršovalo. Začalo se tedy ukazovat, že nemoc není pod kontrolou. Rus s polským pasem měl neustále bolesti a v posledních dnech byly tak silné, že úlevu nepřinesly ani ty nejsilnější léky proti bolesti.

Držíme v tak těžkém období Andreyovi palce, aby i přes takovou nepřízeň osudu rakovinu porazil!!

Zdroj: Sportowefakty.pl
Foto: Łukasz Wilk

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*