Koronavirus zasáhl i dánského plochodrážního jezdce

Vicemistr světa Nicki Pedersen oznámil prostřednictvím svého účtu Instagram, že měl pozitivní test na koronavir, ale také sdělil, že se cítí dobře.

První příznaky pocítil po návratu z Anglie 19. března 2020. „Začal jsem kašlat a pak mě bolela hlava, cítil jsem se unavený, moje tělo mě bolelo. Později jsem měl několik dní střevní potíže a vysokou horečku,“ říká Nicki Pedersen. Kvůli současným omezením při testování byl test proveden v pondělí. V úterý Nicki obdržel zpětnou vazbu od nemocnice v Koldigu, která potvrdila přítomnost koronaviru v jeho těle.

Teď se cítím lépe,“ pokračuje Pedersen v příspěvku. Dánský jezdec nebyl od symptomů se svými dětmi, synem Mikkelem a dcerou Mikkeline, a tak nemá strach, že by se od něj nakazily. Trávil však čas se svou partnerkou Annou Nataschou Ohlin Hoe a její dcerou Livou.
Testy neabsolvovaly, ale jsem si jistý, že jsou infikovány,“ vysvětluje Pedersen, který, stejně jako ostatní jezdci ploché dráhy, čeká na konec zuřící pandemie a na začátek plochodrážní sezóny.

Nicki Pedersen je jedním z nejúspěšnějších závodníků na ploché dráze v historii, třikrát dosáhl titulu mistra světa a čtyřikrát vyhrál mistrovství světa družstev s dánským národním týmem. V Polsku bude tuto sezóna (pokud se uskuteční) hájit extraligové barvy MRGARDEN GKM Grudziądz.

Foto: www.polsatsport.pl
Zdroj: Instagram NP

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*