45. Zlatá stuha juniorů je odvolána!

45. ročník Zlaté stuhy, který byl naplánován na dnešní odpoledne, je zrušen. Celý den Pardubice sužují silné deště a dráha dostala pořádně zabrat. Navíc je třeba stále myslet na zítřejší tradiční závod o zlatý triumf, který je hřebem celého pardubického víkendu a hlavně na bezpečnost jezdců. A pokud by se na dráhu přeci jen vyjelo, ohrozilo by to nejen start právě Zlaté přilby, ale i zdraví závodníků juniorského věku, kteří mnohdy zatím sbírají zkušenosti a na tak těžkých drahách by mohlo dojít k ošklivým pádům. Proto se pořadatelé rozhodli juniorský závod zrušit.

Na zítřek však veškeré meteorologické servery slibují pěkné počasí a tak doufejme, že start 71. ročníku Zlaté přilby města Pardubic ohrožen nebude. 

Rozhodnutí Jury závodu Zlatá stuha 2019:

Zlatá přilba informuje tímto všechny příznivce a zejména návštěvníky závodu o Zlatou stuhu v Pardubicích o rozhodnutí Jury tohoto závodu.

V Pardubicích od rána prší a místy je déšť velmi intenzivní. V současné době je na dráze mírná vrstva bláta, kterou by šlo odstranit ve chvíli kdy déšť přestane. Meteorologická zpráva z letiště Pardubice však hovoří o tom, že déšť nebo dešťové přeháňky nepřestanou nejméně do 19:00.

Vzhledem k tomu, že se jedná o juniorský závod a závod na těžké dráze by byl pro mnoho jezdců nebezpečný rozhodla Jury o zrušení tohoto závodu.

Závod je zrušen, doprovodný závod ve třídě do 250 ccm Jawa cup se uskuteční v rámci závodu Macec cup 19. 10. 2019.

O osudu závodu Zlatá stuha 2019 Vás budeme informovat v nejbližších hodinách.

Vstupné se vrací tam kde byla vstupenka zakoupena. Ten kdo ji zakoupil u stadionu dostane vstupenku proplacenou zde. Ten kdo zakoupil vstupenku u prodejce Ticketportal vrací vstupenku v místě nákupu. Kdo ji zakoupil elektronickou cestou najde pokyny o vráceí vstupného na stránkách společnosti TIcketportal.

Kdo zakoupil vstupenky přímo od AMK ZP Pardubice budou mu peníze vráceny v sídle klubu od pondělí 7. 10 až do 15. 11. 2019.

Foto: Jan Vaňátka

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*