Tai Woffinden je zpět!

Současný mistr světa Tai Woffinden se po přestávce způsobené vážným zraněním vrací na dráhu. Tai se zranil během závodu 7. června v Lublinu, kdy po pádu utrpěl mimo jiné zlomeninu lopatky a obratle.

Jsem velmi šťastný po dnešním lékařském vyšetření, protože moje kosti srostly tak dobře, že se mohu vrátit na motorku. O víkendu jedu rovnou Grand Prix ve Wroclawi, kde čekám na trénink a kvalifikaci. Děkuji za podporu všech fanoušků. Nemůžu se dočkat, až se vrátím na dráhu!“, napsal Tai Woffinden prostřednictvím svého účtu Facebook .

Woffinden se kvůli zranění nezúčastnil dvou kol cyklu Grand Prix a v podstatě ztratil šanci obhájit titul. Brit je v současné době na šestnáctém místě s 15 body. Připomeňme, že v průběžných výsledcích vedou Emil Sayfutdinov, Patryk Dudek a Leon Madsen. Všichni tři mají 47 bodů. Do konce sezóny zůstává šest kol.

Samozřejmě se Tai vrací podpořit i tým Betard Sparta Wroclaw. S Woffindenem ve svém týmu bude Betard ještě silnější. V neděli jej čeká zápas s Get Well Toruň.

Brit také své fanoušky potěšil zprávou, že 19. září letošního roku vychází autobiografie s názvem “Tai Woffinden – Raw speed”. 

Zdroj (částečně): sportowefakty.wp.pl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*