Další zranění na scéně kvůli pádu v polské lize

Sympatický rodák z Austrálie Jason Doyle se, stejně jako Maciej Janowski, zranil v závodě polské ligy. Pád v sedmé jízdě zápasu Get Well Toruń a forBET Włókniarzem Czestochowa nebyl bohužel bez zranění, Jasonovi byla diagnostikována zlomenina žebra. 

Matej Žagar hned v úvodu jízdy vyjel ze své dráhy a zadním kolem tak nejen Australana, ale také juniora Guchalskiho, který se již Doylovi nestihl vyhnout, srazil. Velmi ošklivý pád (VIDEO ZDE) a následné zranění žebra znamená pro Jasona Doyla rekonvalescenci a tím i pauzu od závodů. Také to znamená, že zřejmě nestihne první závod Speedway Grand Prix ve Varšavě. V nejprestižnějším plochodrážním závodě již budou chybět tři velké hvězdy – Greg Hancock, Maciej Janowski a teď i Jason Doyle.

Proto přichází šance i pro třetího náhradníka, Mikkela Michelsena, který Australana zastoupí. Václav Milík, v případě, že Jason nenastoupí a ve Varšavě pojede Michelsen, je tak teď prvním náhradníkem. Přestože bychom Václava v SGP rádi viděli, doufáme, že žádná další zpráva o zranění již nepřijde.

Jason Doyle informuje fanoušky přes instagramová stories

Foto: boll.pl / Instagram (Jason Doyle)
Zdroj: Sportowefakty.pl 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*