Darcy Ward se oženil

Lizzie Turner se 1. února 2019 provdala za Darcyho Warda. Díky speciální ortéze se Darcy, který je nehybný od pasu dolů, na svatbě postavil na nohy. Lizzie je pro Darcyho největší oporou a spolehlivým útočištěm po jeho zranění v srpnu roku 2015 v Zielone Gore. Díky této ženě – bývalé modelce – Darcy dokázal překonat životní tragédii, společně se usadili v Austrálii.

Připomeňme si, že před více jak třemi lety slibnou kariéru Darcyho Warda zastavila nehoda (23. srpna 2015 v závodě Falubaz – GKM), bohužel se ukázalo, že při nehodě byla porušena mícha.

 Australan byl považován za obrovský talent, mnozí ho považovali za nástupce Ryana Sullivana. S Chrisem Holderem vytvořili duo, které dlouho ovládalo plochodrážní ovály. Dvakrát se stal mistrem světa do 21 let. Také jste ho mohli vidět v závodě jubilejního 65. ročníku Zlaté přilby v Pardubicích, kde se stal vítězem této cenné trofeje.  Život mu bohužel napsal jiný scénář a  vážný úraz jeho slibnou kariéru ukončil.

Novomanželům přejme, ať se jim i přes těžkou překážku, jež se jim postavila do cesty ještě před sňatkem, daří na společné cestě životem a potkávají je již jen samé příjemné věci.

 

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*