Nicki Pedersen přechází do Falubazu

Poté, co bylo oznámeno, že Nicki Pedersen nebude v Grand Prix 2019, čekal plochodrážní svět na to, co přijde dál. Dánský jezdec, který je velmi aktivní na sociálních sítích, o všech svých krocích brzy informuje své fanoušky. Vlna diskuze se valila po uveřejnění tréninku na dlouhé dráze. Probírá se i šampionát Speedway European Championship. Vše jsou zatím jen spekulace, ale jedna věc se již potvrdila – Nicki odchází z Unia Tarnów a bude nově posilou Falubaz Zielona Góra. 

“Chci být v dobrém týmu, který bojuje za vysoké cíle. Jezdci, s kterými tvořím tým v Zielone Góře mají na to, aby se dostali na další úroveň. Jednotlivě jsme všichni dobří jezdci, ale důležité je i budování dobrých vztahů mezi námi a najít správnou atmosféru v týmu. A podporovat se i v těžkých chvílích. Těším se na vstup do týmu Zielona Góra” komentoval Nicki přestup do Falubazu.

“Vždy jsem respektoval Falubaz a obzvláště jeho fanoušky. Mohu také říci, že jsem cítil respekt od klubu k mé osobě. Když jsem naposledy jezdil za Zielonou Góru, vypadalo to velmi dobře. Kromě toho, když jsem se jezdil za jiný tým, vždycky jsem s klubem i fanoušky vycházel dobře. To se mi líbilo. To je jeden z důvodů, proč jsem znovu ve Falubazu”, doplnil Pedersen.

Falubaz se musel smířit s odchodem Zengoty, ale získání Nickiho Pedersena je téměř eso v rukávu. Pomůže Pedersen dostat tým do bojů o ligový titul? Podle jeho slov pro to bude dělat maximum.

Do Falubazu přestupuje ze Stal Gorzów i Martin Vaculik.

Zdroj/Foto: Sportowefakty.pl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*