Pozvánka na Mistrovství světa juniorů do 21 let v Liberci

Na stadionu ve Starých Pavlovicích v Liberci se plochá dráha začala jezdit v roce 1930. Klub se od té doby úsilím pořadatelů dostal na velmi vysokou úroveň a konaly se tu již velmi významné podniky. Letos se pořadatelům podařilo posunout ještě o kousek dál a dne 16. června 2018 se pod Ještědem bude konat semifinále Mistrovství světa juniorů do 21 let, kterého se zúčastní jezdci ze třinácti zemí světa. 

Pokud nechcete přijít o tento výjimečný zážitek, vstupenky si můžete zakoupit na www.ticketportal.cz. Vstupné stojí 300,-.

Jezdci budou mít startovní vesty, které budou reprezentovat město Liberec a budou také pomáhat. Po závodech budou nabídnuty k prodeji jako suvenýr, samozřejmostí bude podpis jezdce a výtěžek z prodeje poputuje na charitativní účely. Vzhledem k tomu, že počet vest je omezen počtem závodníků, tedy 18 kusů, můžete si vestu svého favorita rezervovat na e-mailu info@motolbc.cz. Pokud se na vás nedostane, zajistí vám pořadatelé na přání vestu v kopii, ale již bez originálního podpisu jezdce.

Foto: radiopik.pl

 

 

 

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*