Časový harmonogram a aktuální informace pražské Speedway Grand Prix

Již dnes proběhne trénink těch nejlepších jezdců světa na pražském plochodrážním stadionu Markéta, na který naváže závod “2018 Anlas Czech Republic FIM Speedway Grand Prix”. Přípravy na závod vrcholí a jezdci na dráhu vyjedou již za pár hodin, aby okusili pražský ovál při tréninku. Diváci se rozhodně zítra nudit nebudou, je pro ně přichystán doprovodný program během celého odpoledne. 

Časový harmonogram: 

PÁTEK 
11:00 Otevření pokladen
16:15 Otevření stadionu pro diváky
17:00 Trénink

SOBOTA
11:00 Otevření pokladen
15:30 Doprovodný program před stadionem
16:30 Otevření stadionu pro diváky
16:30 Autogramiáda Monster
17:10 Autogramiáda (Emil Sayfutdinov, Niels Kristian Iversen, Chris Holder a Václav Milík, autogramiáda bude do 17:30
17:50 Doprovodný program v areálu
18:48 Slavnostní ástup
19:04 První jízda závodu
21:40 (cca) Vyhlášení jezdců  
           Ohňostroj
22:00 Tisková konference 

Po závodě budou mít fanoušci možnost oslavit tento den na afterparty v Le fakap. café&bar (kolej Hvězda 2. blok/ naproti vstupu na Markétu).

Vstupenky:
S blížící se termínem pražské 2018 Anlas Czech Republic FIM Speedway Grand Prix se snižuje možnost zakoupení vstupenek na závod. Proto, aby pořadatelé vyhověli většímu počtu zájemců, uvolnil do prodeje 500 kus vstupenek k stání. Cena vstupenky je 1 500 Kč.

Doprava: 
Vzhledem k rekonstrukci vozovky je uzavřena směrem od tunelu ulice Radimova. Proto doporučujeme využít cestu přes Vypich nebo odbočit u Střešovické vozovny směrem na Petřiny.

Zdroj: AKM

2 Comments

    • Omlouváme se, dnes jsme byli velmi zaneprázdněni a z toho důvodu jsme se nedostali k dotazům na naší stránce. Odpověď zřejmě již znáte 🙂 Doufáme, že se Vám závody líbily a věříme, že nám zachováte svou přízeň.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*