Prague Open se blíží, startovní listina téměř zaplněna – sezóna odstartuje již tuto sobotu

Čeští jezdci mají také šanci ukázat, jak se přes zimu připravili na sezónu a mohou na sebe upozornit pro nominaci na divokou kartu pražského závodu Grand Prix v prvním závodě v České republice – Prague Open. Ten se uskuteční v sobotu 7.4. od 15 hodin. Letos na startu neuvidíme Václava Milíka, protože v době závodu má jiné povinnosti. Josef Franc se bude určitě snažit obhájit loňské vítězství a Matěj Kůs, jenž se loni závodu nezúčastnil kvůli zranění, bude chtít určitě dokázat, že si pověst skvělého jezdce pražského klubu určitě zaslouží.

Nemalé šance na vítězství má i Eduard Krčmář, který v loňské sezóně dokázal, že s ním určitě musíme počítat mezi plochodrážní elitou, Patrik Mikel, Zdeněk Holub, Ondřej Smetana i Hynek Štichauer mají šanci přesvědčit diváky, že také patří mezi ty lepší, které v tomto krásném sportu máme. Filip Hájek má také šanci zazářit a to jako hlavní junior závodu. V sobotním závodu bude moci manažerovi týmu Tomášovi Topinkovi ukázat, že jako junior do extraligového týmu je tou správnou volbou. 

V roli zahraničních jezdců se ukáže Emil Breum z Dánska, Niclas Sario z Finska a nyní se čeká na potvrzení závodníka z Ruska. Jména to nejsou příliš známé, přesto mohou ještě více pozvednout atraktivitu závodu, především v tom, že se určitě vyrovnají českým jezdcům a mohou tak vzniknout dramatické souboje. 

Stále platí, že pokud se stane vítězem závodu český závodník tak získá vestu náhradníka při pražském kole Grand Prix. 

Startovní listina Prague Open:

1 Filip Hájek
2 Martin Málek
3 Jan Kvěch
4 Josef Franc
5 Michal Škurla
6 Ondřej Smetana
7 čeká se na potvrzení závodníka (RUS)
8 Josef Novák
9 Emil Breum (DEN)
10 Zdeněk Holub
11 Petr Chlupáč
12 Hynek Štichauer
13 Niclas Sario (FIN)
14 Eduard Krčmář
15 Matěj Kůs
16 Patrik Mikel

Foto: Michal Kohout (motorkari.cz)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*