Speedway Best Pairs mění termín

Jistě jste již zaznamenali, že plochodrážní sezóna pomalu začíná a v Toruni se chystá první kolo Speedway Best Pairs, kde Václav Milík bude bojovat za co nejlepší umístění společně s Glebem Chugunovem (Starkom Racing Team). Pokud jste se chtěli vydat do Toruně a zahájit plochodrážní sezónu podporou Václava, tak zbystřete! První kolo Speedway Best Pairs plánované na sobotu v toruńské Motoareně se uskuteční v neděli 25. března od 14:30 hod.

Stav oválu prozatím vylučuje bezpečné závody. Motoarena není vhodná pro závody či trénink od začátku týdne, střecha neochránila dráhu před mrazem a za stejných povětrnostních podmínek není možné upravit trať v první zatáčce. Vzhledem k tomu, že nikdo nedokáže odhadnout, jak dlouho by trvalo “rozmrazení” a úprava dráhy, byla její malá část vyměněna za čerstvý povrch. “Největším nepřítelem je tedy mráz v konfiguraci se střechou“, vysvětluje Jacek Frątczak.

Předpověď počasí pro příští neděli v Toruni je však velmi dobrá, teploty okolo 12 stupňů Celsia, stejně jako slunce, což zaručuje, že událost nebude ohrožena. Po ukončení včerejších prací je trať v Motoareně v mnohem lepším stavu. Přesto nechceme riskovat bezpečnost jezdců. Předpověď počasí pro neděli je mnohem lepší a slibuje slunce“, dodal Jan Konikiewicz, viceprezident společnosti One Sport.

Dráha je v dobrém stavu, ale dalších 24 hodin nám dává šanci připravit ji dokonale. To nám umožní, aby se v neděli uskutečnil  v 10:00 hodin trénink a pak od 15:00 hodin mohly odstartovat závody. Za prvé, bude to pro jezdce bezpečné a pak se také chceme postarat o fanoušky, kteří se na závod chystají. Změna data, lepšího počasí a dřívější hodina soutěže zlepší komfort při sledování na tribunách“, řekl Karol Lejman, prezident společnosti One Sport, organizátor Speedway Best Pairs.

Všechny zakoupené vstupenky jsou stále platné a další vstupenky jsou stále v prodeji. Mohou být zakoupeny ZDE a v obchodech Empik, Media Markt a Saturn. Též budou k dispozici v klubových pokladnách v den závody od 10:00 a bude je možné zakoupit také v sobotu v  Motoareně od 10:00 do 18:00.

Sestavy týmů:

Ekantor.pl Tým
1 Piotr Protasiewicz
2 Patryk Dudek
13 Grzegorz Zengota

Fogo Power
3 Jarosław Hampel
4 Emil Sayfutdinov
14 Janusz Kołodziej

Starkom Racing Team
5 Václav Milík
6 Gleb Chugunov
15

Monster Energy Speedway Team
7 Greg Hancock
8 Paweł Przedpełski
16 Chris Holder

Bauhaus Team
9 Andreas Jonsson
10 Jacob Thorssell
17 Wiktor Lampart

MF Trans Racer
11 Martin Smolinski
12 Leon Madsen
18 Andžejs Lebeděvs


Zdroj: speedwaypairs.com

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*