Piotru Pawlickimu hrozí červená karta

PHOTO TOMASZ RADZIK SE / EAST NEWS LESZNO STADION IM A SMOCZYKA 2017 MONSTER ENERGY FIM SPEEDWAY WORLD CUP N/Z PIOTR PAWLICKI 8/7/2017 DRUZYNOWE MISTRZOSTWA SWIATA W ZUZLU ZUZEL SPORT WYSCIG MOTOCYKL MOTOR ZUZLOWIEC REPREZENTACJA REPREZENTANT WSZYSTKIE ZDJECIA NA HTTP://AGENCJA.SE.COM.PL
Piotru Pawlickimu hrozí červená karta poté, co údajně po prvním finálovém utkání Fogo Unia Leszno – Betard Sparta Wroclaw napadl Václava Milika. Existuje videozáznam, který potvrzuje, že k takové události došlo. Piotr tak čelí finanční pokutě a dokonce i pozastavení činnosti. 
 
Piotr byl v minulosti znám svojí “horkou hlavou”. V červenci ho okresní soud v Poznani odsoudil za napadení a zranění jiné osoby. Stalo se tak  v roce 2015. Pawlicki byl odsouzen na půl roku vězení s dvouletou podmínkou, musel zaplatit tři tisíce zlotých pokutu a osm tisíc zlotých zraněnému. Poté si Piotr posypal hlavu popelem a řekl, že má pořádnou lekci do budoucna.
 
Doufejme tedy, že to byla pouze jeho spontánní reakce, poté, co upadl a nebude u tohoto krásného sportu mezi jezdci k podobným “výpadům” docházet.
 
Zdroj: www.sportowefakty.wp.pl
Foto: www.sport.se.pl

1 Comment

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*