Startovní listina na českou extraligu ve Slaném

Startovní listina, která je připravena pro dnešní závod ve Slaném, nenápadně říká, že největší šanci na vítězství má pražský Auto klub Markéta. Na start se určitě nepostaví z SC Žarnovica Martin Vaculík, kterému to nedovolí zdravotní stav. Stejně na tom je i tým ZP Pardubice, který bude dnes postrádat Tomáše Suchánka. Ten se zranil ve stejném závodu jako Martin Vaculík, a to v Zlate prilbe SNP.

Naopak pražská listina jezdci přímo přetéká. Chybět nebudou dva nejzkušenější jezdci z AK Markéta Matěj Kůs a Josef Franc. Juniorská pozice padla na Zdeňka Holuba a na dráhu se vrací Michal Škurla. Ani tým Slaný není pozadu. V čele s Eduardem Krčmářem, Martinem Málkem a zahraniční oporou Jakubem Jamrogem vytváří konkurence schopný tým.

Pardubice s Prahou stále soupeří o vítězství, a tak zranění Tomáše Suchánka nepřišlo v příliš vhodnou chvíli. Největším esem v rukávu je Václav Milík, kterého výkonnostně podpoří Hynek Štichauer. Zda ZP Pardubice změní svojí startovní listinu na poslední chvíli (mohou až 1 hodinu před závodem), to se teprve ukáže.

Startovní listina

AK 3ton Slaný:
1.Zdeněk Simota
2. Eduard Krčmář
3. Martin Málek
4. Michal Dudek
17. Jakub Jamróg

AK Markéta Praha:
5. Ondřej Smetana
6. Michal Škurla
7. Matěj Kůs
8. Zdeněk Holub
18. Pepe Franc

SC Žarnovica:
9. David Pacalaj 
10. Adrian Gala
11. Jakub Valkovič
12. Ján Mihálik
19. –neobsazeno–

ZP Pardubice:
13. Martin Mejtský
14. Hynek Štichauer
15. Patrik Mikel 
16. Josef Novák
20. Václav Milík

Foto: Jan “Jack” Kobzáň

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*