Greg Hancock opět v Praze. Potkat ho fanoušci mohou na tréninkovém kempu na stadionu Markéta

Greg Hancock se potýká se zdravotními problémy, které mu neumožnily start na některých závodech Speedway Grand Prix, a tak se čtyřnásobný mistr světa rozhodl, že navštíví Prahu při příležitosti konání tréninkového kempu a Mistrovství světa mládeže do 17 let.

Tréninkový kemp se koná od 26.8. do 31.8., kdy vyvrcholí finálovým závodem MS v kubatuře do 250 ccm. V něm se představí 16 jezdců, kteří se probojují přes semifinále. První semifinále se koná v úterý 29.8. od 14 hodin, druhé je naplánované na 18 hodin. V nich se představí jezdci z 13 zemí, včetně České republiky.

Finálový závod bude složen z prvních 7 jezdců z každého semifinále, kteří budou doplněni o dvě divoké karty. Jednu divokou kartu udělí FIM, druhá divoká karta bude z České republiky, kterou má právo volit si pořadatel.

Před finálových závodem je naplánovaná i autogramiáda, které se účastní finálový jezdci a také legenda Greg Hancock. Fanoušci budou mít možnost podívat se i do parkoviště závodních strojů. 

Šanci na postup do finále mají i čeští jezdci – Jan Kvěch, Petr Chlupáč a Daniel Šilhán. Dále se představí například Karol Zupinski z Polska, Jedd List z Austrálie, Toni Hyyrylainen z Finska, Leon Flint z Velké Británie a spousta dalších.

Vstup na finálový závod činí 130 Kč, děti do 14 let mají vstup zdarma. Na semifinálové závody je vstup zdarma pro všechny fanoušky, bez ohledu na věk.

Foto: www.glasgowtigers.co

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*