Nicki Pedersen přemýšlí, co bude dál

Nicki Pedersen strávil minulý týden v nemocnici dlouhý čas. Čekal na verdikt, který mu lékaři měli sdělit poté, co se od podzimu potýká se zraněním. Výsledky nejsou tak pozitivní, jak by si Nicki Pedersen přál. Zranění, které si způsobil, jsou vážnější. Zlomeniny jsou blízko sebe a hrozí, že by při další námaze mohli způsobit ochrnutí.

První zlomeninu si “nadělil” ve finálové jízdě na Zlaté přilbě, kde jeho tvrdý pád na dráhu způsobil zlomeninu krční páteře. V květnu zaznamenal další pád, tentokrát v dánské lize a od té doby se neúčastnil žádného ze závodů. V Grand Prix je prozatím nahrazen krajanem Peter Kildemandem.

Po těchto pádech je velkým rizikem opět usednout na motocykl. Další pád už by mohl být pro Pedersena fatální, hrozí ochrnutí. Podle Fyens.dk by Dán rád jezdil dál, plochá dráha je jeho život. Na druhou stranu si uvědomuje riziko a musí myslet na své zdraví. Nicki Pedersen nyní přemýšlí v Monaku o jeho budoucí kariéře plochodrážního závodníka. Na jeho definitivní rozhodnutí si fanoušci budou muset prozatím počkat.

Foto: Marcin Kubiak, eisspeedway.blogspot.cz

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*