Český tým bude bojovat ve Speedway World Cup

Už tuto sobotu se rozhodne, zda český tým postoupí do finále Speedway World Cup. První semifinále se koná 1. července 2017 v King’s Lynnu (GBR) za účasti týmů České republiky, USA, Austrálie a Velké Británie. Druhé semifinále se jede 4. července 2017 ve Vasterviku (SWE) za účasti týmů Švédska, Lotyšska, Dánska a Ruska. Druhé a třetí týmy postupuji do Race off, kde se budou rozjíždět o poslední volné finálové místo.

Race off 7. července 2017 v Leszně (POL), Finále 8. července 2017 v Leszně.

Příští víkend se tedy v polském Lesznu utkají nejlepší světové týmy. Semifinále ani závodu Race off se letos nemusí zúčastnit polský tým, jelikož je hostitelem Race off a finálového závodu. Český tým se o své místo popere s Američany, Australany a Brity. Britové se v čele s Tai Woffindenem zřejmě pokusí minimálně obhájit loňské stříbro v celkovém závodě. Snadným soupeřem nebude ani tým Austrálie s Jasonem Doylem a Chrisem Holderem. Hlavně s Američany bude český tým bojovat o postup do Race off. Držme tedy našim klukům palce.

Druhé semifinále se odehraje ve švédském Vasterviku. Zde zřejmě Dánové nejvíce potrápí domácí tým, i když zřejmě nastoupí bez Nickiho Pedersena, který se stále léčí ze zranění.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*