Václav Milík se na pozici divoké karty cítí připraven

Dnešní poslední tisková konference Auto klubu Markéta se odehrála tradičně v pražském klubu Lávka. Přítomni byli Petr Ondrašík, Tomáš Topinka, Václav Marek, Libor Hloušek a především Václav Milík, jezdec nominován na pražskou divokou kartu.

V posledních týdnech fanoušky české ploché dráhy zajímalo jediné – zda pojede Václav Milík pražský závod SGP jako divoká karta, když se potýká se zraněním nohy. Dnešní účast pardubického jezdce na tiskovce poodkryla, jak to s pozicí vypadá. Václav je s léčbou spokojen, zranění se hojí tak jak má a neúčast na největším pražském závodě si nepřipouští. Je připraven na 100% a v tomto týdnu se chce vrátit do bývalé formy. Tím, že delší dobu neseděl na motocyklu přiznal, že dělal v závodě v Leszně chyby, kterým by se měl vyvarovat. Na zranění to nesváděl. Václava čekají dva závody, z nichž jeden ve Slaném na extralize. Během těchto závodů se chce dát dohromady a připravit se na start v pražské Grand Prix.

Zraněný Nicki Pedersen, kterého musel v Daugavpils nahradit Peter Kildemand se z pražského závodu neodvolal a zdá se, že bude startovat.

Organizátoři apelují na diváky, aby na stadion nebrali větší příruční zavazadla a batohy, neboť bezpečnostní kontroly jsou zpřísněny a fanoušci s většími zavazadly nebudou do stadionu vpuštěni. Dále nebudou povoleny žádné tekutiny a samozřejmě zbraně a nože.

Zároveň upozorňují na omezený počet parkovacích míst, zejména díky modrým zónám, a proto je vhodnější využít MHD.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*